JOŠ SAMO...

Skip to content
https://place2go.org
tourism 365

Konferencija TOURISM 365

Međunarodna konferencija TOURISM 365 o razvoju, trendovima i budućnosti turizma postala je jedno od najznačajnijih godišnjih okupljanja turističkih profesionalaca u Hrvatskoj, a virtualno i puno šire

Održani Dani UHPA-e u Opatiji

Dani UHPA-e, godišnje okupljanje članica Udruge i njihovih gostiju, održali su se od 2. do 4. svibnja 2022. godine u Opatiji, a obilježavanje 30. obljetnice Udruge je uveličalo više od 200 sudionika.

Održan Projekt Ilica: Q’ART

Projekt Ilica: Q’ART probudio je Zagreb iz zimskog sna i doveo rijeke posjetitelja na Ilicu multidisciplinarnom sinergijom između različitih umjetnika, ali i iznimnih jazz glazbenika. I mi smo imali priliku sudjelovati!

Finnair povezuje Zagreb i Helsinki

Uobičajenim vodenim pozdravom, Zračna luka Franjo Tuđman pozdravila je u nedjelju, 1. svibnja 2022., dolazak Finnaira, još jedne nove kompanije u ljetnom redu letenja ove godine.

B2B Friday na prvom danu sajma

Uz prisustvo mnogobrojnih uzvanika iz Hrvatske i regije, te predstavnika diplomatskog kora, svečano je otvoren 9. po redu Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

Bliži se 9. PLACE2GO sajam turizma

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO uskoro će deveti put ugostiti turističke djelatnike iz cijeloga svijeta, prekaljene putnike, ali i one koji tek planiraju svoje prvo putovanje.

PLACE2GO

Designed using Unos Premium. Powered by WordPress.