XXI. Kongres hotelijera

Blog Single

Tradicionalni, XXI. Kongres hotelijera u organizaciji UPUHH-a održati će se 28. i 29. studenog 2018. godine u Sheraton Zagreb Hotelu kao svojevrsna retrospektiva tekuće turističke godine. Nakon pozdravnih govora Gradonačelnika Zagreba i Predsjedničinog izaslanika, Ministar turizma, gospodin Gari Cappelli predstaviti će rezultate hrvatskog turizma 2018., a dekanica Fakulteta za turistički menadžement u turizmu iz Opatije, gospođa Smolčić Jurdana predstaviti ćeaktualno stanje u hotelijerstvu hrvatske. Nakon početnog uvoda s rezultatima sezone, otvoriti ćemo centralnu temu kongresa 'Overtourism – Otvaranje s gradonačelnicima', kojom će se predstaviti izazovi s kojima se hotelijeri susreću u odnosu na masovni turizam, pravne okvire, održivo poslovanje, i cikluse sezonalnosti. Program će se nastaviti panelom o 'Migracijama 21. stoljeća – Potraga za prilikom' na kojima će sudjelovati Njihove Ekselencije Ambasadori te uvažene kolege iz zemlje i svijeta, a završiti će analiziranjem plaća u hotelijerskom sektoru u Hrvatskoj i ostatku Europe.

U večernjim satima na cocktail party-u hotelijera Udruga poslodavaca/poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske HDS ZAMP pobrinuti za zabavni program te vas očekuje nastup Marka Tolje u novootvorenom Magic klubu.

Drugi dan kongresa započinje s prezentacijom 'Budućnost turizma: Rast kroz održivost', dr.sc. Jelinčićs Instituta za razvoj i međunarodne odnose koji će se nastaviti s panel diskusijom na istu temu. Panel će okupiti uvažene predstavnike vlade i ministarstava turizma, ministarstva kulture, Hrvatskog društva skladatelja te Glavnog tajnika Mediteranske turističke zaklade.

Na drugom panelu drugog dana pod nazivom 'Sinergija hotelijerstva i kreativnih kulturnih industrija' okupiti će uvažene predstavnike kulture, glazbe, dizajna, arhitekture i mode, te će zajedničkim snagama pokušati ponuditi prijedlog određenih dugoročnih planova za turizam, u sinergiji s komplementarnim industrijama te će pokušati odgovoriti na pitanje koliko su komplementarne industrije zapravo važne, a koliko neophodne.

Preko 7.000 profesionalaca posjetilo je kongres nacionalne udruge hotelijera kroz 20 godina održavanja te Vas i ove godine pozivano s ciljem da sudjelujete u stvaranju što je moguće pogodnije gospodarske klime, promicanju zajedničkih interesa, ostvarivanju novih poslovnih prilika i kontakata da nam se pridružite na XXI. Kongresu hotelijera

Share this Post:

Sponzori / Pokrovitelji 2018

Sponzori

Novosti