Turistička organizacija Grada Novog Sada dobitnik je najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“

Blog Single

Turistička organizacija Srbije danas je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, priredila svečanost povodom dodjele najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“.

Ovo je veliko priznanje za Grad Novi Sad i turizam grada.

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodjeljuje za važna ostvarenja u podizanju kvalitete turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju i promociji turizma u Srbiji.

Turistička organizacija Grada Novog Sada dobitnik je ove prestižne nagrade u kategoriji turističkih organizacija, jer je upravo svojim brojnim promotivnim kamapanjama i aktivnostima provedenim u prethodnom periodu u zemlji i regionu, privukla iznimno velik broj turista zbog kojih je zabilježen najveći broj noćenja u Novom Sadu, kojih je samo u odnosu na prošlu godinu u prvih 10 mjeseci više za 21,5%.

Od signalizacije hotelskih kapaciteta, preko izrade promotivnih brošura i filmova, sudjelovanjem i promocijom Novog Sada na brojnim međunarodnim i domaćim sajmovima, pokretanjem nekoliko garantiranih promotivnih turističkih tura za turiste, kao i održavanja kontakata i suradnje s drugim predstavnicima turističke privrede, TONS je u proteklih godinu dana doprinio izuzetno visokom pozicioniranju Novog Sada kao poželjne turističke destinacije za posjetiti u prethodnom periodu.

Nagrada „Turistički cvet“ dodjeljuje se svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sljedećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekt za smještaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvalitete turističkih usluga.

Za Turističku organizaciju Grada Novog Sada je ovo posebna čast i priznanje da je sve prethodne promotivne aktivnosti sprovela s velikom pažnjom i značajnim uspjehom.

Share this Post:

Sponzori / Pokrovitelji 2019

Sponzori

Novosti