Menu
Skip to content
https://place2go.org
hrvatska turistička zajednica

Hrvatska turistička zajednica na turističkom sajmu ITB

Hrvatska turistička zajednica predstavlja ukupnu hrvatsku turističku ponudu na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB Berlin. Sajam se održava od 5. do 7. ožujka gdje uz HTZ, kao glavnog izagača, izlaže i 20 suizlagača.

tzgz

TZGZ: I u veljači zabilježen porast turističkih rezultata

Prema najnovijim podacima TZGZ-a, glavni grad Hrvatske, ostvario je i u veljači značajan porast turističkih dolazaka i noćenja. Tako je zabilježeno 65.040 dolazaka, što predstavlja rast od 12% u odnosu na prošlu godinu.

FESPO

Hrvatska Zemlja partner na turističkom sajmu FESPO

Hrvatska turistička zajednica predstavlja ukupnu hrvatsku turističku ponudu na sajmu FESPO. Posebnost ovogodišnjeg nastupa jest status Hrvatske kao Zemlje partnera ovogodišnjeg sajma, što omogućava promotivnu vidljivost.

Turkish Airlines

Turkish Airlines uključuje Melbourne u svoju mrežu letova

Turkish Airlines, avio kompanija koja konstantno proširuje svoju jedinstvenu mrežu letova, dodaje Australiju kao jedan od najvažnijih temelja svoje strategije rasta. Riječ je o destinaciji od značajnog interesa.

MARAS

MARAS i Turkish Airlines nagrađuju vas na PLACE2GO

Posjetite MARAS štand na sajmu i preuzmite svoj kupon za ovu super pogodnost. Spremite se za putovanje iz snova s vrhunskim koferom i nezaboravnim iskustvom leta s aviokompanijom Turkish Airlines!

Hotel Murter

Hotel Murter: osvoji dvostruko uživanje na Murteru!

Hotel Murter vam pruža priliku da osvojite nevjerojatna dva noćenja u predivnom pansionu od 5. do 30. svibnja 2024. godine! Posjetite štand Hotela Murter i Poliklinike Markov na PLACE2O sajmu.

Mondo Travel

Mondo Travel nagradni natječaj na PLACE2GO sajmu

Imamo nevjerojatnu priliku za vas – osvojite nezaboravno putovanje u predivnu Toskanu! Sve što trebate učiniti je posjetiti Mondo Travel pult na Place2Go sajmu i iskušati svoju sreću u natječaju.

Croatia airlines

Croatia Airlines – instagram natječaj volim putovati

Posjetitelji sajma PLACE2GO će se fotografirati na štandu Croatia Airlinesa te objaviti fotografije na vlastitom javnom Instagram profilu. Fotografije moraju biti postavljene uz oznake #croatiaairlinesplace2go2024

Crna Gora

Crna Gora: Brojne nagrade na PLACE2GO turističkom sajmu

Crna Gora je bezvremenske ljepote i neopisive gostoljubivosti. U subotu, 20. siječnja 2024. u 17 sati, priključite se jedinstvenom iskustvu otkrivanja ljepota Crne Gore kroz panel diskusiju na PLACE2GO turističkom sajmu.

Designed using Unos Premium. Powered by WordPress.