ZigZag prvi integrirani hotel mijenja ime u Irundo

ZigZag mijenja ime u Irundo. Mlada domaća tvrtka uspješno je, u samo sedam godina, postavila standarde u novoj generaciji smještaja u Hrvatskoj i tako stala uz bok sličnim inozemnim kompanijama na zapadnim tržištima i svjetskim metropolama.

Vrhunski smještaj i to u samom centru grada. Vrlo uredni, iznimno lijepi i udobno opremljeni apartmani. Customer service support koji nudi sve korisne informacije i podršku 0-24 svim gostima. Sve to je na raspolaganju gostima u tri države, šest gradova, odnosno u preko 200 Irundo apartmana.

“Za razvoj nove brand strategije, novog imena, slogana i brand koncepta zaslužna je branding agencija Fabular, dok je studio Manasteriotti DS osmislio naš novi vizualni identitet. Na temelju nove brand strategije uvidjeli smo da je promjena imena nužna kako bismo snažnije komunicirali našu novu priču. Naš brand nosi ime po lastavici (lat.hirundo) ptici selici koja se uvijek vraća kući u svoje gnijezdo, a također se može čitati I-run-do jer goste uvijek želimo potaknuti da izađu vani i upoznaju grad očima njegovih stanovnika. Naši gosti traže topli osjećaj doma, kojem se s užitkom vraćaju nakon uzbudljivog dana provedenog u avanturi istraživanja novog grada. Upravo te želje gostiju objedinili smo i u našem novom sloganu “Be adventurous. Feel at home.” objasnio je Igor Kordić, COO Irundo.

Irundo podigao privatni smještaja na novi nivo

Usluge ovakvog tipa smještaja koriste različiti profili ljudi. Irundo gosti su obitelji, grupe prijatelja, poslovni ljudi, glazbenici, redatelji, mlađi i stariji. Svima njima je zajedničko jedno, žele na putovanju imati osjećaj doma, a opet biti smješteni u centru grada i znati da će dobiti standardiziranu i kvalitetnu uslugu. Gosti jako vole autentičnost. Zato za svaki grad vrijedi neko drugo pravilo jer najbolje prolaze apartmani koji podsjećaju na okolinu u kojoj se nalaze.

“Kada smo krenuli prije sedam godina kreirali smo “zlatnu sredinu” između tipičnog privatnog smještaja i hotela. To je ono što sve više gostiju traži. Podigli smo nivo privatnog smještaja na jedan posve novi nivo. Apartmani moraju izgledati točno kao na slikama. Ne smije biti iznenađenja za goste. Ništa ne smije izgledati staro i ofucano. Standardizirana usluga pod Irundo brandom garantira uslugu na nivou.  Zahvaljujući našoj poslovnoj politici i vrlo jasnim standardima od kojih ne odstupamo, stojimo uz bok sličnim inozemnim kompanijama na zapadnim tržištima i svjetskim metropolama” rekao je Tomislav Zovko, CEO Irundo.

21.1.2017., Zagreb – Vlasnici integralnog hotela ZigZag Apartmani Igor Kordic i Tomislav Zovko. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Svi Irundo apartmani uređeni su po principu da se gost mora osjećati kao doma, a opet  svaki detalj ima svoje mjesto. Kupaona ne mora nužno biti velika, ali zato kad je u pitanju čistoća tu nikako nema kompromisa. Sve mora biti besprijekorno. Apartmani moraju biti prozračni, dobro i pametno osvijetljeni, kreveti moraju biti udobni i po mogućnosti tapecirani, jer to gosti posebice vole, a kuhinja pratkična i jednostavna.  Vodi se računa da svaki apartman ima neki upečatljivi i zanimljivi detalj poput dobrog tepiha, slike ogledala ili pak dizajnerske lampe.

Što se tiče budućnosti, Irundo svakako planira daljnje akvizicije i širenje smještajnih kapaciteta. Uz navedeni rast vlasnicima je bitno stvoriti tvrtku u kojoj svi rade sa zadovoljstvom i gdje se gosti osjećaju ugodno. Takav pristup pokazao se kao dobra formula za kontinuirani rast, ali i za razvijanje samih destinacija na kojima Irundo posluje.