Kažu da je 2022. godina bila izazovna (to smo i sami osjetili pri organizaciji sajma), a da će 2023. unatoč svim situacijama koje nam u Europi ne idu na ruku biti uspješna. Mi u to duboko vjerujemo, jer slavimo 10. rođendan i s velikim entuzijazmom se pripremamo za PLACE2GO 2023.

Jeste li spremni za putovanje? Mi jesmo!

I ubrzano se pripremamo. Naše prvo sajamsko after covid putovanje odlično je prošlo, a prvi sajam skijanja PLACE2SKI pripremamo za ovu jesen (1.-2.10.2022. Family Mall Zagreb). Ali sva naša pažnja i ambicija usmjerena je na PLACE2GO 2023. koji će se održati od 24.-26.3.2023. u Areni Zagreb.

PLACE2GO 2023. bit će presjek ponude i potražnje u turističkom sektoru.

Slavimo 10. rođendan

U ljudskom životu 10 godina nije puno, a u vijeku jednog sajma 10. godina znači da smo savladali sve dječje bolesti, da je projekt „stao na noge“, da ga je publika prepoznala i da su izlagači s prvih 9 godina bili zadovoljni. Ono što je za ovaj „mali i simpatični“ sajam značajno je da raste, i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put odabrale su upravo PLACE2GO.

Očekujemo velik broj posjetitelja. Zašto?

Zbog zanimljivog koncepta, vrhunskih prezentacija, vrijednih nagrada za posjetitelje i 25 godina iskustva u organizaciji sličnih događaja. Nemojte čekati da vas putnik traži, vi pronađite njega! Pružimo priliku putniku da otkrije ljepotu našeg planeta i podijelimo s njim svoje iskustvo i znanje.

PLACE2GO naslovna 2023