Nakon uspješnog međunarodnog turističkog sajma PLACE2GO 2019, na kojem je izlagalo više od 200 zadovoljnih izlagača iz 21 zemlje i na kojem je bilo više od 15 000 posjetitelja, te nažalost otkazanog sajma 2020. i 2021. godine zbog pandemije koronavirusa, dodatno smo motivirani za organizaciju novog izdanja sajma PLACE2GO 2022.

Jeste li spremni za putovanje? Mi jesmo!

I ubrzano se pripremamo. Naše prvo sajamsko after covid putovanje započinje u Areni od 08.-10.4.2022. i ono će označiti početak nove serije još boljih i uspješnijih sajmova.

PLACE2GO 2022. bit će presjek ponude i potražnje u turističkom sektoru.

3…2…1… go na PLACE2GO

U ljudskom životu 8 godina nije puno, a u vijeku jednog sajma 8. godina znači da je projekt „stao na noge“, da ga je publika prepoznala i da su izlagači s prvih 8 godina bili zadovoljni. Ono što je za ovaj „mali i simpatični“ sajam značajno je da raste, i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put odabrale su upravo PLACE2GO.

Očekujemo velik broj posjetitelja. Zašto?

Zbog zanimljivog koncepta, vrhunskih prezentacija, vrijednih nagrada za posjetitelje i 25 godina iskustva u organizaciji sličnih događaja. Nemojte čekati da vas putnik traži, vi pronađite njega! Pružimo priliku putniku da otkrije ljepotu našeg planeta i podijelimo s njim svoje iskustvo i znanje.