Velika očekivanja od PLACE2GO 2024. i velike promijene koje ga prate

Dvije velike novosti očekuju vas na nadolazećem PLACE2GO 2024. sajmu. Prva je novi termin održavanja u siječnju, a druga je trajanje sajma od četvrtka do subote, kako bi dali priliku našim izlagačima da se u nedjelju vrate kućama i odmore za radni tjedan.

Sajmom u 2023. godini vratili smo se na nivo od prije pandemije, a ono što je za naš „mali i simpatični“ sajam značajno je da raste, i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put odabrale su upravo PLACE2GO.

Jeste li spremni za putovanje? Mi jesmo!

I ubrzano se pripremamo. Već sada dogovaramo zanimljive predavače i izlagače iz svih dijelova svijeta. Kao posebno iznenađenje pripremamo vam Zemlju partner na koju nitko od posjetitelja neće ostati ravnodušan. Koja zemlja će to biti – saznat ćete uskoro!

PLACE2GO 2024. bit će presjek ponude i potražnje u turističkom sektoru.

Očekujemo velik broj posjetitelja. Zašto?

Zbog zanimljivog koncepta, vrhunskih prezentacija, vrijednih nagrada za posjetitelje i 25 godina iskustva u organizaciji sličnih događaja. Nemojte čekati da vas putnik traži, vi pronađite njega!

Pružimo priliku putniku da otkrije ljepotu našeg planeta i podijelimo s njim svoje iskustvo i znanje.

place2go 2024