PLACE2GO 2025. se vraća u uhodani termin u ožujku i seli na Zagrebački velesajam

Nekoliko velikih novosti očekuju vas na nadolazećem PLACE2GO 2025. sajmu. Prva je povratak na “stari” termin održavanja u ožujku (sajam će se održati od 28. – 30. 3. 2025. od petka do nedjelje), druga je mjesto održavanja sajma. Nakon 6 godina održavanja sajma u Areni Zagreb, došlo je vrijeme za preseljenje na Zagrebački velesajam, sajamski prostor na kojem se održava većina sajamskih manifestacija u gradu Zagrebu.

Na ovogodišnjem sajmu (2024.) susreli smo se s nizom izazova i sami sebi moramo priznati da je ove godine organizacija sajma bila najveći izazov do sada. Osim nepopularnog termina u siječnju (jer je to bio jedini slobodan termin u Areni) suočili smo se s vremenskim nepogodama u obliku snježne oluje, izostankom mnogobrojne publike na koju smo navikli i izostankom nekih dragih izlagača kojima je ovo bio preuranjen termin za promociju. Zato se vraćamo u uhodani termin i uhodane dane održavanja od petka do nedjelje s jenom novinom: sva tri dana sajam će biti otvoren za sve posjetitelje.

B2B workshop na PLACE2GO 2025.

Odlučili smo ne zatvarati petak samo za poslovne posjetitelje, već im omogućiti izdvojeni prostor u kojem će bez ometanja posjetitelja dogovarati sastanke. U taj B2B workshop prostor moći će ući samo akreditirani uz plaćenu kotizaciju, a mi ćemo se kao organizatori pobrinuti da svi budu usluženi kavom, sokovima i slanim i slatkim zalogajima.

Nove i stare destinacije

Iako je sajam tek sljedeće godine, već sada možemo najaviti nekoliko novih destinacija koje će se na njemu predstaviti: Madagaskar i Kanada kao potpuno nove destinacije, zatim povratnici Maldivi, Alžir, Tanzanija, i mnogobrojni izlagači iz regije i Hrvatske. Potrudit ćemo se da vam pripremimo još iznenađenja.

Jeste li spremni za putovanje? Mi jesmo!

I ubrzano se pripremamo. Već sada dogovaramo zanimljive predavače i izlagače iz svih dijelova svijeta. Kao posebno iznenađenje pripremamo vam Zemlju partner na koju nitko od posjetitelja neće ostati ravnodušan. Koja zemlja će to biti – saznat ćete uskoro!

PLACE2GO 2025. bit će presjek ponude i potražnje u turističkom sektoru.

Očekujemo velik broj posjetitelja

Zbog zanimljivog koncepta, vrhunskih prezentacija, vrijednih nagrada za posjetitelje i 25 godina iskustva u organizaciji sličnih događaja. Uz Travel market na kojem ćete moći pronaći i uplatiti vaše sljedeće putovanje (samo trebate pripremiti kartice i iskoristiti sajamske popuste), pripremamo posebno mjesto za najmlađe putnike (Kids corner) gdje će se moći zabaviti dok roditelji biraju željene destinacije na koje će ih povesti.

Pružimo priliku putniku da otkrije ljepotu našeg planeta i podijelimo s njim svoje iskustvo i znanje!

PLACE2GO 2025 NASLOVNA