Nacionalni avioprijevoznik u mjesecu darivanja pripremio je mnoga iznenađenja za putnike

Adventski kalendar ove godine dolazi i od nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa, koji od danas pa do Badnjaka svakodnevno daruje korisnike svojih usluga posebnim nagradama.

U mjesecu darivanja dovoljno je posjetiti web adresu na kojoj će se svakoga dana otvarati posebna jednodnevna adventska ponuda. Otvaranjem prozorčića kalendara svi ljubitelji putovanja mogu otkriti mnoga iznenađenja i darove, među kojima su popusti (do 50 posto) za kupnju zrakoplovnih karata na izabranim domaćim i međunarodnim letovima Croatia Airlinesa, upgrade iz ekonomskog u poslovni razred, Economy Comfort sjedala te mnogo drugih pogodnosti. Ponuda dana objavljivat će se svakoga dana u 9 sati ujutro.

Adventski kalendar putnicima iz Hrvatske i inozemstva pruža mogućnost povoljnijih putovanja i dodatnu kvalitetu usluge. Istodobno je izvrsna prigoda da se u mjesecu darivanja izabere vrijedan poklon koji je moguće podijeliti s članovima obitelji, prijateljima ili jednostavno izabrati poklon za sebe o kojem se možda već duže vrijeme maštalo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)