Jedan od vodećih europskih turoperatora i lider u organizaciji individualnih putovanja širom svijeta Dertour nastupit će na ovogodišnjem PLACE2GO sajmu i predstaviti svoju bogatu ponudu individualnih putovanja

Dertour

Svaki pojedinac je drugačiji, kao i svaka pojedinačna vizija savršenog odmora. Najbolji način da upoznate svijet je da svako putovanje apsolutno prilagodite vašim željama, a upravo sa Dertour-om su vam na raspolaganju bezgranične mogućnosti za organizaciju odmora baš po vašoj mjeri. Za Dertour ne postoje granice niti šprance po kojima kreiraju putovanja, već su to nezaboravna individualna iskustva.

DERTOUR Beograd je generalni agent prodaje za regiju (Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore). Više od 15 godina njeguje suvremen pristup poslovanju, temeljen na brzini, točnosti i usmjerenosti visokoj kvaliteti usluge. Za svoje agente Dertour je osigurao najbolje uvjete na tržištu, pružajući sigurnost u poslovanju i njegovo kontinuirano unapređenje, te time i sve veći broj zadovoljnih putnika.

Putnicima je na raspolaganju čitav svijet kao i podrška Dertour agenata koji svoje bogato iskustvo stavljaju u službu vašeg nezaboravnog individualnog iskustva.

Na ovogodišnjem sajmu posjetitelji će moći iskoristiti popuste do 30% na rane rezervacije, a visina popusta ovisi o izboru hotela, destinacije i termina putovanja. Svoju rezervaciju posjetitelji će moći napraviti online, nakon čega će ih kontaktirati pozivni centar i dogovoriti sve uvijete plaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)