Flydubai, zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, danas je objavila nastavak letova prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb (ZAG) dva puta tjedno. Od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri. Emirates će imati tzv. codeshare na ovim linijama te nuditi putnicima vezu s ostatkom svijeta kroz Dubai, međunarodno zračno središte.

S postupnim ublažavanjem međunarodnih ograničenja putovanja, flydubai je proširio svoju mrežu na više od 95 odredišta u 50 zemalja diljem Afrike, Srednje Azije, Kavkaza, Srednje i Jugoistočne Europe, arapskim zemljama kao i državama Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta. Ponovno pokretanje poslovanja kompanije flydubai na hrvatskom tržištu omogućit će većem broju ljudi putovanje u Dubai jer Expo 2020 Dubai otvara svoja vrata posjetiteljima od početka listopada.

Besplatna jednodnevna ulaznica za posjet Expo 2020

Putnici koji rezerviraju let za Dubai uživat će u besplatnoj jednodnevnoj ulaznici za posjet Expo 2020 Dubai, koja će se održati od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. Ponuda vrijedi za sve rezervacije napravljene od 1. rujna za putovanja tijekom datuma događaja.

Iskustvo putovanja

Putnici na letu zrakoplovom Boeing 737 MAX mogu uživati ​​u većoj udobnosti i poboljšanom iskustvu putovanja. Nova kabinska ponuda ima flatbed opciju u poslovnoj klasi, stoga osim dodatnog prostora i privatnosti, putnici mogu udobno spavati tijekom leta. Ekonomska klasa nudi nova sjedala RECARO, osmišljena tako da optimiziraju prostor i udobnost kako bi putnici mogli sjediti, opustiti se i uživati ​​u letu.

Zrakoplov Boeing 737 MAX kompanije flydubai također nudi dodatnu zabavu tijekom leta s full HD ekranom od 11,6 inča, sa širokim izborom filmova, TV emisija, glazbe i igara na engleskom, arapskom i ruskom jeziku.

Iskustvo putovanja na letovima flydubaija znatno je prilagođeno putovanju u sigurnom okruženju koje minimizira kontakt posade i putnika i nudi putnicima potrebnu sigurnost. Zračni prijevoznik nudi besplatno globalno osiguranje za COVID-19 kako bi putnicima pružio veći mir tijekom putovanja.

Pojedinosti o letu

Letovi s Terminala 3, Dubai International (DXB) letjet će dva puta tjedno za Zagreb.

Povratne cijene poslovne klase ZAG – DXB kreću se od 1.745 EUR, a cijene ekonomske klase od 380 EUR.

Putnici su dužni provjeriti jesu li u toku s propisima Međunarodne udruge za zračni prijevoz (IATA) te se pridržavati uputa nadležnih tijela i zrakoplovne kompanije. Za više informacija putnici mogu posjetiti i informativno središte za COVID-19 na www.flydubai.com.

Letovi su dostupni za rezervaciju na www.flydubai.com, službenoj aplikaciji flydubai, pozivnom centru u Dubaiju putem broja (+971) 600 54 44 45, ili putem turističkih partnera. Osim toga, putnici imaju mogućnost odabrati pune aranžmane za blagdane putem flydubaija.

Za potpuni red letenja i cijene posjetite: https://www.flydubai.com/en/plan/timetable

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)