KLM Royal Dutch Airlines je od jučer otvorio  svoju mrežu prema Sjedinjenim Državama za europske putnike, pod uvjetom da su cijepljeni i imaju negativan PCR test. Putnici od jučer imaju pristup 64 tjedna leta za 11 odredišta.

To znači da je KLM nastavio uslugu na svim odredištima na kojima je izravno letio zimi prije izbijanja pandemije korona virusa. To uključuje Los Angeles, San Francisco, Chicago, Boston, Atlantu, Miami, Las Vegas, New York, Washington, Minneapolis i Houston. Osim toga, nudi putnicima širu mrežu američkih odredišta putem svog partnera Delta Air Linesa. Sredinom lipnja Europa je ponovno otvorena za američke putnike.

KLM prevozi putnike do njihovih odredišta na potpuno odgovoran način. Slijedi najviši standard higijene prije, tijekom i nakon svakog leta te je stekao Diamond Status od istraživačke agencije APEX što ga čini jednim od svjetskih avioprijevoznika koji postavlja trendove u pogledu higijene i zdravstvene sigurnosti. KLM svojim korisnicima također nudi maksimalnu fleksibilnost prilikom rezervacije, izmjene ili otkazivanja putovanja. S tim u vezi, APEX je također dodijelio KLM-u pet zvjezdica, na temelju ocjena putnika o našim proizvodima i uslugama.

Sve informacije provjerite na: www.klm.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)