Udruga Pametni turizam organizira 15.02.2022. s početkom u 11h prvo u nizu događanja pod nazivom Pametni projekti u turizmu. Ovo događanje bit će održano u virtualnom formatu putem EMPL platforme. Namijenjeno je svima koji žele čuti i inspirirati se dobrim i pozitivnim primjerima te se upoznati s tehnološkim rješenjima koja su označila preokret u hrvatskom turizmu.

Keynote predavanje „Koliko smo digitalni – analiza online poslovanja hrvatskih turističkih agencija“ održat će Ivan Ilijašić, predsjednik Udruge i direktor tvrtke Orioly. Ovo je prvo takvo istraživanje u Hrvatskoj. Pokazuje važne rezultate koji mogu poslužiti kao smjernica u daljnjem planiranju i poboljšanju situacije na turističkom tržištu.

Tehnologijom do održivog turističkog proizvoda

Kroz kombinaciju studija slučaja i panela će sudjelovati direktori hrvatskih tehnoloških tvrtki, koje razvijaju digitalne turističke proizvode. Osim o nadolazećim trendovima i inovacijama koje povezuju svijet turizma i tehnologije, pričat će se o kolaboraciji IT tvrtki na zajedničkim turističkim projektima. Kroz vlastita iskustva i rezultate pokazat će kakav utjecaj pametna tehnološka rješenja imaju na održivost turističkog proizvoda.

Za sudjelovanje na događanju i pristup virtualnoj platformi potrebno je prethodno se registrirati putem ovog linka.

O udruzi Pametni turizam

Udruga Pametni turizam osnovana je 2021. godine. Njena misija je pomoći hrvatskom turizmu da strateški koristi tehnologije na korist turista i djelatnika, ali i da ti tehnološki projekti donose rezultate, a ne da budu svrha sami sebi. Tvrtke članice zajedno rade na postavljanju pametne destinacije i razvoju turizma na smislen način kreiranjem digitalnih proizvoda i rješenja koja donose vrijednost cijeloj zajednici i osiguravaju turistima da s lakoćom istraže i dožive lokalno iskustvo.
Tvrtke članice udruge: Orioly, Infosit, Phobs, Equinox, Delta Reality, Magic4Club, BE-terna, Informel, Direct booker, Intersoft, Lloyds Digital, HrTurizam te Lemax.

PROGRAM DOGAĐANJA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)