Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije u dvodnevnom boravku, 17. i 18. ožujka 2022. godine ugostila je članove Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA). Nakon održavanja redovne sjednice, predstavnici turističkih agencija upoznali su dio ponude Bjelovarsko – bilogorske županije i obišli nekoliko značajnih turističkih sadržaja.  

„Izuzetno smo zadovoljni što smo bili domaćini članovima UHPA-e kojima smo pobliže predstavili turističku ponudu i mogućnosti organiziranog dolaska turista u Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Ovo je izvanredna prilika predstavljanja destinacije, a nakon koje ćemo predstavnicima turističkih agencija dostaviti čitav niz promotivnih materijala i brošura. Takva mogućnost povezivanja i uspostava daljnje suradnje kroz uvrštenje naše ponude u paket-aranžmane te općenito širenje naše ponude putem mreže turističkih agencija je za nas izuzetno važno. Nadamo se plodonosnoj suradnji što bi rezultiralo povećanim brojem gostiju i turista na području naše županije.“

Marcel Medak, direktor TZ Bjelovarsko – bilogorske županije

Cilj obilaska i predstavljanja dijela Bjelovarsko – bilogorske županije je da se dobije kompletna baza ponuđača turističkih usluga kao svojevrsna „košarica“ iz koje će članovi UHPA-e moći birati segmente ovisno o njihovoj poslovnoj specijalizaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)