Prvi puta Zagrebačka županija dodjeljuju godišnje nagrade za izvrsnost u održivom poslovanju i turizmu, smještajne kapacitete, inovativnost, eno-gastronomiju te najbolje pojedince i djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Ruža Zagrebačke županije godišnja je nagrada za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja na području Zagrebačke županije.

Prepoznata kao vrhunska eno-gastronomska destinacija s mnoštvom kulturnih, tradicijskih te suvremenih manifestacija nadomak hrvatske metropole, Zagrebačka županija bilježi uspješan kraj turističke godine. Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, zeleni „zagrebački prsten“ privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. Rast posjećenosti i broja noćenja rezultat je zajedničkog rada i truda u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče, koja nastaje u suradnji s profesionalnim djelatnicima i inovativnim, održivim turističkim objektima, kojima posvećujemo prestižnu godišnju nagradu za izvrsnost u turizmu.

Stvaranje jedinstvene turističke priče u suradnji s pojedincima i objektima ključ je uspjeha

Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu, imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije Zagrebačke županije a godišnjim priznanjima za izniman doprinos želimo ih motivirati u daljnjem radu i trudu te pokazati uspješne primjere kao putokaz svim dionicima razvoja turizma.“ najavila je prvu godišnju dodjelu nagrada direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović. „Pozivam sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince.“

Prijave i nominacije su otvorene do 15. veljače 2023. godine za sve prijavitelje koji su svojim radom, trudom i posebnošću omogućili stvaranje novih vrijednosti i prepoznatljivosti destinacije.

Prijave i nominacije se mogu napraviti putem on line prijavnice (obrasca) koji se nalazi ovdje  – Godišnja nagrada Turističke zajednice Zagrebačke županije (google.com)

Pravilnik o dodjeli nagrade Ruža Zagrebačke županije se ovdje.

Velika Gorica, grad domaćin svečane dodjele nagrada

Žiri kojeg čine stručnjaci iz područja turizma odabrat će dobitnike prvih Ruža Zagrebačke županije a proglašenje najboljih i svečana dodjela nagrada održat će se 28. veljače 2023. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)