Po prvi put u Hrvatskoj u Family mallu krenuo je Camping&Outdoor sajam. Sudjelovalo je više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Nizozemske. Predstavili su najnoviju ponudu opreme za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.

Na ovom specijaliziranom sajmu za sve ljubitelje kampiranja, aktivnog odmora, adrenalinskih sportova i svih sportskih aktivnosti posjetitelji su upoznali brojne kampove, izletničke destinacije, sportske udruge. Sajam je trajao od 10 do 19 sati, a ulaz je bio besplatan.

„Bez obzira bave li se kampiranjem, biciklizmom i planinarenjem aktivno ili pasivno, ovaj sajam bit će zanimljivim svim ljubiteljima aktivnog odmora. Broj trkačkih klubova, planinarskih udruga i kampova raste, a tržište se sve više razvija, smatrali smo da je potrebno napraviti sajam koji će prikazati sve mogućnosti aktivnog odmora“.

Iskustvo sa sajma PLACE2GO

Organizatori sajma prošlog su vikenda organizirali i jubilarni, 10. međunarodni sajam turizma PLACE2GO. Sudjelovalo je više od 200 izlagača iz 17 zemalja. Sajam u Areni Zagreb u tri je dana posjetilo 15 323 posjetitelja, a B2B Friday 1686 posjetitelja. Od sljedeće godine sajam PLACE2GO donosi promjenu, pa će po prvi put trajati od četvrtka do subote.

Podsjetimo, u tri dana sajma održano je 20 predavanja i panela. Posjetitelji su imali priliku upoznati daleke destinacije poput Alžira, Malezije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Bile su i susjedne zemlje kao što su Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Prvog dana sajma, panelisti su raspravljali o održivosti i umjetnoj inteligenciji u turizmu te o produljenju sezonalnosti kroz nautički turizam. Tijekom vikenda predavanja su održala brojna poznata lica poput Momčila Otaševića, Mije Kovačić, Hrvoja i Ivane Rupčić, Andree Trgovčević Iličić i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)