Aktivnosti u sklopu kampanje provode se tijekom travnja na svim digitalnim kanalima ove višestruko nagrađivane aviokompanije s ciljem međusobne promocije na spomenutim tržištima.

Veliki povratak gostiju iz SAD-a, koji su ostvarili 58 posto više dolazaka i 32 posto više noćenja. Sve je veći ponovni interes gostiju iz Južne Koreje te ostalih azijskih zemalja. TZGZ je, na navedenim tržištima, u suradnji s Turskih Airlinesom pokrenula novu promotivnu kampanju. Tako se, korištenjem jake komunikacijske mreže Turkish Airlinesa, kao strateškog partnera TZGZ, značajno podiže prepoznatljivost Zagreba kao atraktivne turističke destinacije.

Ovom prigodom, Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, je izjavila; „Zadovoljni smo s dosadašnjim rezultatima koji još jednom pokazuju da smo uspjeli u pozicioniranju Zagreba kao atraktivne cjelogodišnje destinacije. Američko tržište izuzetno je bitno za Zagreb te me veseli da smo, uz suradnju s Udruženjem sjevernoameričkih turoperatora (USTOA), kao i s Virtuosom, vodećom mrežom najboljih američkih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i leisure putovanja, pokrenuli i kampanju s Turkish Airlinesom.  U TZGZ-u provodimo niz aktivnosti u skladu s našim strateškim planovima. Kampanje poput ove sjajan je primjer suradnje destinacije i avio prijevoznika. Nastojimo unaprijediti zagrebačke pozitivne turističke trendove s fokusom na dugoročni i održivi uspjeh Zagreba kao turističke destinacije. “ G. Gurham Sozen, direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku je izjavio: „Izrazito smo ponosni na suradnju s Turističkom zajednicom grada Zagreba s kojom godinama ostvarujemo uspješne projekte. Od 2018. godine radimo na udruženom oglašavanju na azijskom, američkom i kanadskom tržištu. Ovaj tip suradnje nam je pokazao da, koristeći zajedničke potencijale, rezultat može biti uspješan na obostrano zadovoljstvo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.