Posjetite MARAS štand na sajmu i preuzmite svoj kupon za ovu super pogodnost. Spremite se za putovanje iz snova s vrhunskim koferom i nezaboravnim iskustvom leta s Turkish Airlines!

Samsonite i Turkish Airlines vas pozivaju na nezaboravnu avanturu s posebnim popustom od 20% !

Na PLACE2GO sajmu  dobivate kupon i ostvarujete popust od 20% za kupnju SAMSONITE kofera u MARAS prodavaonici. Dobivate i dodatni popust od 20% za kupnju avio karte Turkish Airlines-a!

Rok za ostvarivanje pogodnosti: Do 31.01.2024.

Gdje nas pronaći?

Posjetite nas na PLACE2GO sajmu u Areni Zagreb i otkrijte svijet putovanja na jednom mjestu.

Neka vaše putovanje započne s nama!

MARAS

Poduzeće MARAS ovlašteni je zastupnik kompanije SAMSONITE za RH kontinuirano od 1994. godine. Uspješna i dugogodišnja suradnja rezultat je visokog povjerenja i ugleda koji smo stekli kod kompanije SAMSONITE. Naša osnovna razvojna načela su uvijek pozitivno i uredno financijsko poslovanje, kvalitetan management, realni planovi razvitka i visoki profesionalizam.

U sklopu firme razvijamo vele i maloprodaju na cjelokupnom području RH i nastojimo maksimalno zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca i partnera. Također kao ovlašteni zastupnici pružamo usluge servisiranja i zamjene rezervnih dijelova za sve brand-ove iz portfelja SAMSONITE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)