Krstarenje norveškim fjordovima brodom Costa Diadema

27.06. – 05.07.2024., 9 dana /8 noći – najljepši dio godine na fjordovma

Organizirani grupni polazak zrakoplovom iz Zagreba + pratitelj putovanja + 1 noćenje prije ukrcaja na brod + krstarenje brodom Costa Diadema čarobnim fjordovima 8 dana iz Kiela

Dobrodošli na brod Costa Diadema!
Razvedena norveška obala uz Atlanski ocean i Barentsovo more dom je znamenitih fjordova. Krstarenje po Norveškoj također znači i otkrivanje kulture dvaju drevnih populacija: Vikinga, ne samo pirata i ratnika, već i trgovaca, istraživača i kolonizatora koji su tijekom tri stotine godina sve do 11. stoljeća vladali Skandinavijom i sjevernim Atlantikom; a potom i naroda Sami, domorodaca ovih područja, obučenih u šarenu odjeću s ogromnim stadima sobova koji su živjeli na dalekom sjeveru više od 10.000 godina.

Egzotična Šri Lanka

17.11. – 25.11.2024, 9 dana /7 noći

Vrijednost više: svi izleti i ulaznice uključeni u cijenu programa!

Otok smješten u Indijskom oceanu, sjeverno od Ekvatora, a gotovo na domak južnog rta Indije udaljen nekih 40 km, sačuvao je svoj identitet, svoju kulturu i svoju izuzetnu gostoljubivost ljubaznih stanovnika. Ceylon – biser indijskog oceana koji je 1972 godine ponovno uzeo svoje izvorno ime Sri Lanka što bi značilo blještavi otok, a njegova ljepota opravdava to ime iz doba kraljevstva. Tirkizna boja Oceana uljepšava njegove duge plaže s kokosovim orasima. Ovdje susrećemo harmoniju boja, ritmova i mirisa uz blještavi sjaj dragog kamenja.Tura po otoku omogućava nam susret s poviješću budističke religije stare 2000 godina i s ostacima nekadašnjih kraljevskih prijestolnica. Marko Polo je ovdje čuo “žuborenje rajskih izvora”. Pustite neka i Vas ponese ova “rajska ljepota” krajolika i pjev 386 vrsta ptica. Preko kraljevskih gradova ( Polonnaruwa, Sigiriya, Kandy) do glasovitih plantaža čaja u Nuwara Eliyi, nasmiješenih ljepotica Sigiriye do nizozemskog šarma Gallea, kroz ulice i hram Kandya.

Veliko krstarenje kroz Gibraltarska vrata do Cadiza, Lisabona, Baleara i Sardinije brodom MSC Orchestra

11 dana / 10 noći

31.10.-10.11.2024. – Grupni polazak, pratitelj putovanja, gratis vođena šetnja Mahonom (Menorca).

Započnite svoje krstarenje zapadnim Mediteranom u Genovi i zajedno istražimo bogatu povijest Francuske, Španjolske i Portugala. Oduševit će vas kultura i prekrasni gradovi te prirodne ljepote. Ovo je jedno zaista posebno krstarenje u kojem ćete sigurno uživati! Opuštajuća čaša vina s pogledom na Notre Dame de la Garde u Marseillu je idealan način da ovo krstarenje započnete!

Informacije: Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; Tel: 01/488110, M: outgoing@globtour.hr; OIB: 93712633315;

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)