Nakon što su hrvatske destinacije krasile naslovnice brojnih talijanskih časopisa specijaliziranih za putovanja u srpnju, otok Brač je u kolovozu našao svoje mjesto na naslovnici popularnog časopisa Bell’Europa. Detaljana reportaža o ovom hrvatskom otoku objavljena je u također popularnom časopisu Itinerari e luoghi.

U reportaži na 12 stranica u časopisu Bell’Europa novinarka Barbara Roveda opisuje ljepote jedinstvenog Brača. Daje niz korisnih informacija – kako doći na otok, što posjetiti, što raditi u slobodno vrijeme, gdje odsjesti te gdje je najbolje probati lokalne specijalitete. Novinarka dodatno naglašava kako je Brač odredište za sportaše i ljubitelje dobre hrane. Također tvrdi da je riječ o destinaciji koja ima prekrasne plaže, odnosno jednu od najpoznatijih plaža na Mediteranu – Zlatni rat. Sve je popraćeno prekrasnim fotografijama i pričama o destinacijama s otoka. Zaključuje da je Brač idealan za boravak rekreativaca.

Turistički časopis Itinerari e luoghi posebno obrađuje turističke itinerere i destinacije te broji više od 100 tisuća čitatelja. Otoku Braču je posvetio čak 14 stranica u sklopu kojih autor teksta ističe da otok nije poznat samo po prekrasnoj plaži Zlatni rat. Naglašava njegovu umjetnost, klesarstvo, brački kamen i kamenolome, Zmajevu špilju, pustinju Blaca te odličnu eno-gastronomiju, posebice vino. Autor teksta vodi čitatelje kroz sva mjesta na otoku i tako im dočarava bogatstvo, posebnosti i ljepotu prekrasnog Brača.

Uz objave u medijima, našu zemlju promoviraju i talijanski influneceri. Tako će u narednim danima, u organizaciji te uz podršku Hrvatske turističke zajednice, u našoj zemlji boraviti talijanski influencer Lillio Gennaro kojeg na Instagramu prati više od 520.000 fanova te Ema Kovač, hrvatska manekenka s talijanskom adresom koju prati oko 250.000 fanova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)