Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organiziralo je posebne promotivne aktivnosti Hrvatske kao atraktivne i kvalitetne turističke destinacije u sklopu poznatog mađarskog festivala Beachattack Fesztivál Siófok, održanog na Balatonu.

Festival je održan na najpoznatijoj plaži na Balatonu, Plazs Siófok. Okupio je nekoliko tisuća posjetitelja, zbog čega je vidljivost promocije naše zemlje bila višestruka.

„Ovom promocijom namjera je bila obratiti se mlađim turistima i prikazati im mogućnosti koje Hrvatska nudi. Unatoč činjenici da se nalazimo u vremenu kada je festivalska sezona ograničena, pozvali smo mlade mađarske turiste da istraže Hrvatsku. Sve naše prirodne i kulturne ljepote, odličnu gastronomiju, nacionalne parkove te uvijek ljubazne domaćine. Važno je već sada komunicirati s tom ciljnom skupinom kako bi na taj način stvarali nove tradicionalne goste, kojima će Hrvatska biti prvi izbor za odmor i u budućnosti.”

Poručila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj. Nadodala je kako se sve više mađarskih gostiju odlučuje za hotelski smještaj te nautički turizam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)