Foto natječaj #ljepotaHRVATSKE polako privodimo kraju. Naš stručni žiri u sastavu Hrvoje Serdar – fotograf, Tomislav Krajačić– kreativni direktor agencije Kofein i Damjana Domanovac – direktorica međunarodnog sajma turizma PLACE2GO imali su težak zadatak između više od nekoliko tisuća pristiglih fotografija izabrati 20 najboljih.

Nismo očekivali ovako velik odaziv sudionika, no to nas iznimno veseli jer smo potakli mnoge da pogledaju oko sebe i zabilježe lijepe trenutke. Uvjerili smo se kroz fotografije da je #ljepotaHRVATSKE toliko velika i raznolika da joj se i sami svakodnevno divimo. Nije onda čudo što su naši strani gosti upravo pojam #ljepota stavili na prvo mjesto asocijacija kada se spomene Hrvatska.

Ono što svi željno iščekuju su imena 20 autora 20 najboljih fotografija. Ovih 20 fotografija izloženo je na PLACE2GO sajmu od 24.-26.3. Podržite svog favorita lajkovima na Facebooku i Instagramu sajma. Vaše glasove ćemo pribrojiti glasovima stručnog žirija i izabrati pobjednika. Glasati možete do 26.3. do 24:00 sata. Pobjednici koji su osvojili prva tri mjesta bit će objavljeni 5.4.2023. na web stranicama www.place2go.org te www.place2go.hr te na Facebook i IG PLACE2GO platformama.

Zato krenimo redom:

AUTOR: TATJANA KRZNARIĆ
AUTOR: NIKA MARIĆ
AUTOR: TEA BALTA
AUTOR: GORAN JAKUS
AUTOR: VESNA ŠPOLJAR
AUTOR: DAVORIN JURKOVIĆ
AUTOR: FILIP BAHUN
AUTOR: KARLA BOŽIN
AUTOR: ERNA FUČIĆ
AUTOR: MARIN PITTON
AUTOR: GORAN GRUDIĆ
AUTOR: LEONARDO DELLA VEGA
AUTOR: JELENA SINKOVIĆ
AUTOR: OLIVERA RONČEVIĆ
AUTOR: MARIN STANIŠIĆ
AUTOR: BOŽIDAR ANTOLEC
AUTOR: SONJA DIKLIĆ
AUTOR: NATAŠA SUNDARA
AUTOR: IVICA PAVIČIĆ
AUTOR: IVAN ŠMUK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)